Nosaltres

 

Mobles Magriñà, una de les botigues de mobles amb més historia de la província de Tarragona, va ser fundada al 1940 pel Sr. Joan Magriñà Segu. 

 

Actualment aquesta empresa familiar està en la tercera generació, fet que al llarg dels anys li ha permès anar millorant i evolucionant fins a posicionar-se entre els millors establiments del sector a Catalunya.

 

L´equip de decoradors de Mobles Magriñà es manté en constant formació dins el món del moble, assistint a les més prestigioses fires del sector per oferir-li les millors solucions a les seves necessitats.

 

Sempre tenim mobles en liquidació i outlet. 

Finançament sense interessos, l'enviament i el muntatge és gratuït. 

Nosotros 

 

Muebles Magriñà, una de las tiendas de muebles con más historia de la provincia de Tarragona, fue fundada en 1940 por el Sr. Joan Magriñà Segu. 

 

Actualmente esta empresa familiar está en la tercera generación, que a lo largo de los años le ha permitido ir mejorando y evolucionando hasta posicionarse entre los mejores establecimientos del sector en Cataluña. 

 

El equipo de decoradores de Muebles Magriñà se mantiene en constante formación en el mundo del mueble, asistiendo a las más prestigiosas ferias del sector para ofrecerle las mejores soluciones a sus necesidades.