Transport i Muntatge 

L'equip de decoradors de Mobles Magrinà es manté en constant formació dins el món del moble, assistint a les més presigioses fires del sector per oferir-li les millors solucions a les seves nessesitats. 

Transport i Muntatge. / Transporte y Montaje. 

 

Professionals qualificats de la nostra empresa realitzen el muntatge dels teus mobles i complements.

 

Profesionales cualificados de nuestra empresa realizan el montaje de tus muebles y complementos.

Consells de decoració. / Consejos de decoración. 


 El nostre repte diari és sorprendre't amb les millors idees i projectes, el nostre equip de decoradors t'aconsella per poder oferir-vos les nostres millors propostes al moblament i decoració de la teva llar.

 

 Nuestro reto diario es sorprender con las mejores ideas y proyectos, nuestro equipo de decoradores te aconseja para poder ofrecerle nuestras mejores propuestas al amueblamiento y decoración de tu hogar.

Visitem la teva llar i prenem mesures. / Visitamos tu hogar y tomamos medidas. 


Relaxa't, no et preocupis, ens desplacem a casa teva, parlarem de la conveniència de pintar en aquest color o en un altre, si el tipus de sòl és el correcte per al projecte decoratiu, les mesures són cosa nostra.

 

Relájate, no te preocupes, nos desplazamos a tu casa, hablaremos de la conveniencia de pintar en este color o en otro, si el tipo de suelo es el correcto para el proyecto decorativo, las medidas son cosa nuestra.

Garantia i servei post venda. / Garantía y servicio postventa. 

 

Treballem diàriament per assolir els millors acabats i dissenys per tenir mobles per a tota la vida.

 

Trabajamos diariamente para alcanzar los mejores acabados y diseños para tener muebles para toda la vida.

Finançament gratuït. / Financiación gratuita.

 

Podem oferir-te el pagament dels teus mobles finançats fins en dotze mesos sense interessos, si t'interessa en més mesos en parlem.


Podemos ofrecerte el pago de tus muebles financiados hasta en doce meses sin intereses, si te interesa en más meses hablamos.